U kafiću u Varoši građani izvrijeđali homoseksualni par iz Italije!

Homoseksualni par iz Italije zasigurno će imati u ružnoj uspomeni ljetovanje u Zadru.

Naime, sinoć su, dok su pili piće u jednom od kafića u Varoši, doživjeli neugodnosti i verbalni napad od strane nekolicine muškaraca.

“Oni su sjedili u kafiću i pili svoje piće. Nisu se ni u koga dirali, ali ljude za susjednim stolom je vjerojatno zasmetao neki dodir ili poljubac između njih, te su im priredili neugodnost. To su jako pristojni momci i nema šanse da su se ponašali vulgarno ili neprimjereno. Drugi gosti su ih izvrjeđali i praktički otjerali iz lokala. Proputovali su cijeli svijet, ali takvu neugodnost nisu nigdje doživjeli. Stoga su već jutros odlučili otići dalje.” – ispričala nam je Jela Pavić, suvlasnica apartmana u Viru, u kojima su spomenuti Talijani bili smješteni.

Kod nje su u apartmanu boravili pet dana i kaže da su bili pristojni gosti. Trebali su ostati još pet dana.

“Jako mi je neugodno zbog incidenta, duboko sam im se ispričala. Ako želimo biti turistička zemlja onda se ne možemo tako ponašati i napadati ljude koji su po nečemu drugačiji. Kakve će dojmove oni sa sobom odnijeti?! Smatram da bi im se i direktor Turističke zajednice trebao ispričati!” – kazala nam je gospođa Pavić.