U KRUGU OBITELJI I PRIJATELJA Lucija Luca Ćepulo iz Vira proslavila svoj 100. rođendan! U KRUGU OBITELJI I PRIJATELJA Lucija Luca Ćepulo iz Vira proslavila svoj 100. rođendan!
Mještanka otoka Vira, Lucija Luca Ćepulo, proslavila je 100. rođendan, izvijestio je Virski list. U krugu obitelji i prijatelja; sina, unuka, nećaka i nećakinja,... U KRUGU OBITELJI I PRIJATELJA Lucija Luca Ćepulo iz Vira proslavila svoj 100. rođendan!

Mještanka otoka Vira, Lucija Luca Ćepulo, proslavila je 100. rođendan, izvijestio je Virski list.
U krugu obitelji i prijatelja; sina, unuka, nećaka i nećakinja, praunuke i susjeda, gospođa Luca proslavila je 100. rođendan u obiteljskoj kući u naselju Lozice.
Sin Vinko Ćepulo, nećak Zorko Budija, nećakinje Svetka Gregurović i Marija Kapović te njezin suprug Marijan Kapović, unuka Mayda Ćepulo, unuk Elvis Ćepulo sa suprugom Marinelom Višticom Ćepulo te vjhghjpraunuka Lily Teodora Ćepulo, prijatelji Mary Anne Orlić, Karolina Radović, Marija Radović i Šime Mimo Radović – razveselili su svoju baku Lucu rođendanskom tortom i slavljeničkim ručkom.
„Drago mi je da smo se svi okupili. Tu je cijela obitelj“, kazala je baka Luce novinaru Virskog lista.
Nazdravila je prvo za punih 100 godina, a potom za zdravlje i sreću cijeloj obitelji.

Slavljeničku tortu, cvijeće i šampanjac za zdravicu s najljepšim željama baki Luci uručili su u ime Općine Vir predsjednik Općinskog vijeća Miroslav Glavan i predstavnik Ureda načelnika Antonio Vučetić. Čestitku gospođi Luci uputio je i ambasador John R. Phillips u ime ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Rimu te Milt Beever u ime američke mirovinske administracije iz Baltimora.13876665_894040107368805_4670245628730183098_n