U NOVIGRADU Otvorena izložba slika mlade umjetnice Dajane Pavasović U NOVIGRADU Otvorena izložba slika mlade umjetnice Dajane Pavasović
U prostoru knjižnice i čitaonice u Novigradu, 14. kolovoza održana je prva izložba slika mlade umjetnice Dajane Pavasović. Naziv izložbe je “Hypnotizeee walk”, a... U NOVIGRADU Otvorena izložba slika mlade umjetnice Dajane Pavasović

U prostoru knjižnice i čitaonice u Novigradu, 14. kolovoza održana je prva izložba slika mlade umjetnice Dajane Pavasović.
Naziv izložbe je “Hypnotizeee walk”, a obuhvaća 14 slika izuzetno zanimljivih uradaka, rađenih tehnikom akril na platnu (crveno-crni ciklus 2015.)

Izložbu je otvorila ravnateljica knjižnice i čitaonice Jagoda Ivčić, a mladu umjetnicu i njen rad predstavila je Ruža Župan, iza kojeg je dugogodišnji rad u zagrebačkim galerijama.

Nakon otvorenja i predstavljanja, kao glazbeno iznenađenje nastupio je talentirani mlafdi glazbenik, 13-godišnji Antonio Ivčić. Odsvirao je i otpjevao dvije pjesme na gitari. 

Posjetitelji izložbe sa zanimanjem su pogledali izložene slike, a priređen je i prigodni domjenak.

Hvala svima koji su došli na izložbu i podržali me. Sretna sam zbog pohvala koje sam dobila, te mi one predstavljaju poticaj da se dalje nastavim baviti umjetnošću. – kazala je Dajana Pavasović.

 

4     3     5

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.