U Općoj bolnici Zadar 62 Covid bolesnika; 9 ih je na respiratoru U Općoj bolnici Zadar 62 Covid bolesnika; 9 ih je na respiratoru
Na području Zadarske županije 149 je novozaraženih osoba koronavirusom,izvijestio je Stožer civilne zaštite Zadarske županije. Novooboljele osobe izolaciju provode na područjima gradova Zadar(89), Benkovac(3),... U Općoj bolnici Zadar 62 Covid bolesnika; 9 ih je na respiratoru

Na području Zadarske županije 149 je novozaraženih osoba koronavirusom,izvijestio je Stožer civilne zaštite Zadarske županije. Novooboljele osobe izolaciju provode na područjima gradova Zadar(89), Benkovac(3), Biograd(5), Nin(3), Obrovac(2) i  Pag(1) te općina  Bibinje (1) Jasenice(2), Kali(1), Kolan(1), Novigrad(3), Pakoštane(2),Pašman(1), Poličnik(4), Posedarje(1), Povljana(1),Preko(2), Privlaka(2), Sali(2), Stankovci(3), Starigrad(2), Sukošan(2), Sveti Filip i Jakov(4), Škabrnja(5), Vir(2), Vrsi(1) i Zemunik Donji (4).

Tijekom protekla 24 sata testirano je 439 uzorka uzoraka, u izolaciji i samoizolaciji je 2528 stanovnika, a izliječeno je još 278 osoba.

Testiranjem u Domu za starije i nemoćne osobe Zadar ustanovljeno je da su 1 djelatnica i 3 štićenika pozitivna na koronavirus.

U Općoj bolnici u Zadru na svim COVID odjelu hospitalizirana su 62 bolesnika od kojih je 9 na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd  na Moru na liječenju su 24 pacijenta.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske  evidentirali su dva kršenja mjere samoizolacije.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.