U PAGU ODRŽAN FESTIVAL PLESA Građani uživali u modernim i tradicionalnim plesovima! U PAGU ODRŽAN FESTIVAL PLESA Građani uživali u modernim i tradicionalnim plesovima!
Ovoga petka i subote, 22. i 23. travnja, u Pagu se održavao II Festival plesa – Pag 2016. Organizator je Centar za kulturu i... U PAGU ODRŽAN FESTIVAL PLESA Građani uživali u modernim i tradicionalnim plesovima!

Ovoga petka i subote, 22. i 23. travnja, u Pagu se održavao II Festival plesa – Pag 2016.

Organizator je Centar za kulturu i informacije Pag.

Pripremljen je zanimljiv dvodnevni program, uz sudjelovanje poznatih plesnih udruga iz cijele Hrvatske.

Festival je započeo u petak, u 12 sati, radionicom Plesnog kluba Samba iz Zadra, pod nazivom “Učimo Sambu i disco fox”, u kojoj su sudjelovali građani.

U večernjim satima sa zanimljivim koreografijama predstavile su se Glazbena škola Blagoje Bersa (Zadar), Kazališna udruga Antis (Zadar), Plesna udruga Kissa (Pag), Plesni klub Lana (Zagreb), Plesni teatar Sjene (Šibenik) i Zadarski plesni ansambl (Zadar).

Ples Pag 8

Druga večer Festivala počela je u subotu, u 20: 00 sati, a svojim plesnim nastupima predstavili su se Divertimento – Studio povijesnog plesa, Vlasta Rittig (Zagreb), Udruga Paška alka (Pag), Povijesno-plesna udruga Kontea(Konjščina), KUD Družina (Pag), KUD Kupinečki Kraljevac (Zagreb), KUD Sv. Šime (Rtina) i KUD Sv.Jeronim (Vlašići).

ples pag 600x882