U petak otvorenje 5. “Cvijeta Zadra” – zadarska riva pretvara se u cvjetnu bajku U petak otvorenje 5. “Cvijeta Zadra” – zadarska riva pretvara se u cvjetnu bajku
Do početka 5. Vrtne izložbe cvijeća “Cvijet Zadra” dijeli nas još samo jedan dan kada će građani moći uživati u šarenilu boja i mirisa... U petak otvorenje 5. “Cvijeta Zadra” – zadarska riva pretvara se u cvjetnu bajku

Do početka 5. Vrtne izložbe cvijeća “Cvijet Zadra” dijeli nas još samo jedan dan kada će građani moći uživati u šarenilu boja i mirisa na zadarskoj rivi.

Svečano otvorenje izložbe održat će se u petak 26.04. u 11:00 sati na Poljani pape Ivana Pavla II. (Forum) na koje pozivamo sve građane kako bi zajedno uživali u glazbenom programu i cvjetnim instalacijama izlagača na rivi.

Kroz sva tri dana trajanja izložbe pripremljen je raznolik program, a ističu se predavanja o hortikulturi u Edukativnoj dvorani Kneževe palače, izložba fotografija u Kneževoj palači koja donosi pregled prethodne četiri godine Cvijeta Zadra, razgledavanje Perivoja kraljice Jelene Madijevke te raznolik glazbeni program od izvedbe Nele Šarić, Zorana Jelenkovića, KUD-a Zadarski tanac, Dua Gitman i Jimmy Shakers-a.

Cjelokupni program nalazi se u nastavku:

Screenshot_20190423_114718

 • Anonimno

  25. travnja 2019. #1 Author

  Bravo za ‘ Nasade’ koji vec duzi niz godina rade na uljepsavanju grada.

  Odgovori

 • Igor Grzunov

  25. travnja 2019. #2 Author

  Neke cvjetne kreacije razmjestene po gradu su prava remek djela, sto naravno ide ‘ na dusu’ zenskoj ekipi Nasada. Pozdrav gdji. Mirni Petriccoli.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.