U ponedjeljak sastanak vijećnika i gradonačelnika s predsjednikom i članovima Nadzornog odbora KK Zadar U ponedjeljak sastanak vijećnika i gradonačelnika s predsjednikom i članovima Nadzornog odbora KK Zadar
Zadar, srijeda, 3. studenog 2021.god. – Za idući ponedjeljak (8.studenog 2021.) zakazan je zajednički razgovor predstavnika svih klubova vijećnika u Gradskom vijeću i gradonačelnika... U ponedjeljak sastanak vijećnika i gradonačelnika s predsjednikom i članovima Nadzornog odbora KK Zadar

Zadar, srijeda, 3. studenog 2021.god. – Za idući ponedjeljak (8.studenog 2021.) zakazan je zajednički razgovor predstavnika svih klubova vijećnika u Gradskom vijeću i gradonačelnika s predsjednikom i članovima Nadzornog odbora KK Zadar. Riječ je o tematskom sastanku koji je predložio vijećnik Enio Meštrović uoči sljedeće sjednice Gradskog vijeća na kojoj će se raspravljati o rebalansu ovogodišnjeg proračuna.

  • Na današnjem sastanku razgovarao sam s vijećnikom Eniom Meštrovićem i vijećnicama Dritom Dunatov i Adelom Frank o prijeporima nastalim tijekom rasprave o rebalansu na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća i prihvatio njihov prijedlog za sazivanjem ovog sastanka na koji su pozvani predstavnici svih klubova vijećnika s odgovornim osobama u KK Zadar – kazao je gradonačelnik Dukić i naglasio kako stavka vezana uz financiranje KK Zadar ovisi o ishodu sastanka:
  • Rebalans čine i brojne stavke za programe od iznimne važnosti koje smo do sada već u više navrata isticali. Vjerujem kako će se i ta stavka vezana uz košarkaški klub na ovom sastanku usuglasiti – zaključio je gradonačelnik. 

Enio Meštrović je kazao kako će stavka iz rebalansa proračuna vezana uz KK Zadar biti usvojena ako se ispoštuju dogovoreni uvjeti: 

  • Jedan od tih uvjeta je i ovaj sastanak sa svim klubovima vijećnika koji je bio dogovoren prije zadnje sjednice. To nije novi uvjet nego neispoštovan stari i jedini legitiman – zaključio je Meštrović.