U promet pušten novi rotor na križanju ulica Bana Jelačića i Andrije Hebranga U promet pušten novi rotor na križanju ulica Bana Jelačića i Andrije Hebranga
Danas su dovršeni radovi na rekonstrukciji raskrižja ul. Bana Jelačića i Andrije Hebranga. Radovi su izvedeni u suradnji Grada Zadra i PU zadarske, te... U promet pušten novi rotor na križanju ulica Bana Jelačića i Andrije Hebranga

Danas su dovršeni radovi na rekonstrukciji raskrižja ul. Bana Jelačića i Andrije Hebranga. Radovi su izvedeni u suradnji Grada Zadra i PU zadarske, te su gradonačelnik Branko Dukić i načelnik PU zadarske Anton Dražina sa suradnicima obišli izvedene radove. 

“Zadovoljan sam izvedenim radovima i rokovima gradnje. Nastavit ćemo suradnju s policijom oko sanacije prometnih crnih točaka u Zadru. -izjavio je gradonačelnik. Pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap najavio je nastavak ovakvih projekata kroz rekonstrukciju raskrižja na Putu Biliga i ulici Jakova Šubića od Cezana.

Također, u blizini novouređenog kružnog toka u tijeku je izrada studije za izgradnju javne garaže koja bi rasteretila pritisak na parkirna mjesta u ovom dijelu grada.Ugovorena vrijednost radova je 463.330,00 kn, a s uračunatim PDV-om u iznosu od 579.162,50 kn. 

 Izvođač je  CESTOGRADNJA d.o.o. Zelengrad, stručni nadzor i projekt UOIG Damir Mandra. Radovi su započeli 1. studenog, a odvijali su se bez potpunog zaustavljanja prometa.