U prometnoj nesreći smrtno stradao 56-godišnji vozač mopeda U prometnoj nesreći smrtno stradao 56-godišnji vozač mopeda
Danas, 12. veljače 2022. godine u 18 sati na DC 502, kod mjesta Pridraga, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač... U prometnoj nesreći smrtno stradao 56-godišnji vozač mopeda

Danas, 12. veljače 2022. godine u 18 sati na DC 502, kod mjesta Pridraga, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač mopeda.

Policija je izvijestila da se, prema rezultatima očevida, sumnja da je 56-godišnji hrvatski državljanin, vozač mopeda zadarskih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Pridrage prema Smilčiću, zbog za sad neutvrđenih razloga sudario s osobnim vozilom zadarskih registarskih oznaka, a s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 73-godišnji hrvatski državljanin i u tom trenutku pretjecao vozilo ispred sebe.

Vozač mopeda je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, dok vozač osobnog automobila nije ozlijeđen. Policijski službenici su obavili očevid, te je promet na navedenoj dionici ceste bio obustavljen do 21.24 sati i odvijao se alternativnim pravcem.

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru naložilo je provođenje obdukcije, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.