U prometnoj nesreći u Turnju poginuo 63-godišnjak, a mladić (17) ozlijeđen U prometnoj nesreći u Turnju poginuo 63-godišnjak, a mladić (17) ozlijeđen
Jučer, 31. svibnja oko 23.30 u Turnju došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala je jedna muška osoba.     Sumnja se... U prometnoj nesreći u Turnju poginuo 63-godišnjak, a mladić (17) ozlijeđen

Jučer, 31. svibnja oko 23.30 u Turnju došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala je jedna muška osoba.

    Sumnja se da je do prometne nesreće došlo je na način da je 63-godišnjak upravljao osobnim automobilom Renault zadarskih registarskih oznaka i kretao se Ulicom Obala dr. Franje Tuđmana te je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i udario u moped koji se kretao ispred njega istim smjerom, a kojim je upravljao maloljetnik u dobi od 17 godina, prije stjecanja prva na upravljanje. 

    Nakon udara, vozač mopeda je pao na kolnik dok se osobno vozilo nastavilo kretati te najprije udara u rasvjetni stup van kolnika, a potom u parkirano vozilo.

    Vozač osobnog automobila, 63-godišnji vozač osobnog vozila smrtno je stradao na mjestu prometne nesreće, dok su kod 17-godišnjeg vozača mopeda ozljede još neutvrđene.

    Na mjestu događaja prometne nesreće, očevid su izvršili Policijski službenici Policijske postaje Biograd u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom kojima će biti dostavljeno Posebno izvješće . 

    Protiv maloljetnog vozača mopeda se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.