U prometnoj nesreći u Turnju smrtno stradala muška osoba

Danas, 10. studenog  u 12.40 sati na DC-08 u mjestu Turanj dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Policija je izvijestila da se, prema prvim rezultatima očevida, sumnja da je do prometne nesreće došlo na način da se 72-godišnji vozač osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka kretao iz pravca Zadra prema Biograda te iz sada neutvrđenih razloga  prešao na suprotnu prometnu traku i udario u kombi vozilo koprivničkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 64-godišnjak krećući se iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja preminuo je 72-godišnji vozač osobnog automobila. Vozaču i 55-godišnjem putniku u kombi vozilu pružena je liječnička pomoć te su im konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Tijekom očevida  u vremenu od 12.45 do 15.15 sati, promet se na spomenutoj dionici ceste odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom.

Nadležno  državno odvjetništvo u Zadru naložilo je provođenje obdukcije, a poduzimaju se i druge dokazne radnje i izvidi radi utvrđivanja okolnosti nastanka prometne nesreće.