U Providurovoj palači u 19 sati izložba udruge MareArtis

Izložba u slici i stihu održat će se večeras s početkom u 19 sati u Providurovoj palači, u prostorijama Udruge mladih matematičara i fizičara Zadar.
Organizator ovog multimedijalnog programa, udruga “MareArtis” ZADAR poziva sve ljubitelje umjetnosti mora, poezije, slike i makete brodova da se odazovu u što većem broju.
Posebnost ovog zanimljivog programa je u tome da svi koji pišu pjesme a pogotovo na temu mora mogu sutra sudjelovati i predstaviti se čitanjem svojih pjesničkih rukopisa.
Program “More kroz stihove,slike i makete brodova”,bit će predstavljen izložbom maketa brodova zadarskog brodograditelja Nikole Čeprnje te zadarskog umjetnika Milana Ciglara,koji će izložiti slike na temu mora ali i svoje makete minijatura.
Ovom prilikom organizator poziva sve ljubitelje umjetosti da se sutra odazovu u što većem broju i budu dio ove priče koja se još u Zadru nije dogodila.
Cilj je, kako doznajemo od organizatora, publici promijeniti ulogu, od promatrača u sudionike. Jer kako kaže predsjednica Udruge, zadarska pjesnikinja i recitatorica  Nikolina Mojić “u svakom čovjeku živi umjetnik,već s time što je čovjek.”