U Salima na Dugom otoku otvoren moderan dječji vrtić za 40 mališana U Salima na Dugom otoku otvoren moderan dječji vrtić za 40 mališana
U Salima je svečano otvoren novoizgrađeni dječji vrtić Orkulice vrijedan više od 5 milijuna kuna. Izgradnju vrtića koji može primiti do 40 mališana sufinancirali... U Salima na Dugom otoku otvoren moderan dječji vrtić za 40 mališana

U Salima je svečano otvoren novoizgrađeni dječji vrtić Orkulice vrijedan više od 5 milijuna kuna.
Izgradnju vrtića koji može primiti do 40 mališana sufinancirali su Ministrarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvo demografije, te Općina Sali.
Otvorenju su, uz ostale, nazočili predstojnik Ureda Predsjednika Vlade RH i izaslanik premijera Zvonimir Frka-Petešić, župan Božidar Longin sa suradnicima te državni tajnici Željka Josić i Šime Erlić koji je tom prigodom općinskom načelniku Zoranu Moroviću uručio ugovor o sufinanciranju projekta rekonstrukcije pješačkog prijelaza do novog dječjeg vrtića vrijedan 450 tisuća kuna, a koji je Općina Sali kandidirala na javni poziv za Program razvoja otoka MRRFEU-a.
Ukupno je preko Programa razvoja otoka odobreno 13 projekata na području Zadarske županije ukupne vrijednosti 3,8 milijuna kuna.