U samo 1 dan prikupljeno oko 25.000 eura za obitelji kojima je dom izgorio u požaru U samo 1 dan prikupljeno oko 25.000 eura za obitelji kojima je dom izgorio u požaru
Nakon što je jučer u požaru koji je buknuo na zgradi pored Narodnog trga u Zadru svoj dom izgubila obitelji Valčić, organizirano je prikupljanje... U samo 1 dan prikupljeno oko 25.000 eura za obitelji kojima je dom izgorio u požaru

Nakon što je jučer u požaru koji je buknuo na zgradi pored Narodnog trga u Zadru svoj dom izgubila obitelji Valčić, organizirano je prikupljanje sredstava za pomoć ovog obitelji.

Građani su i ovaj put pokazali veliko srce. Nakon što je prijatelj Davor Valčića pokrenuo humanitarnu akciju, utvrđeno je da ima još obitelji kojima treba pomoć.

Tijekom samo jednoga dana preko gofundme.com prikupljeno je 24.200 eura, a u međuvremenu je otvoren i žiro račun na koji građani koji žele pomoći mogu uplatiti za pomoć ne samo obitelji Valčić nego i drugim ljudima čiji stanovi su izgorjeli ili uništeni u požaru.

Uplatite se može na dolje navedeni broj žiro računa:

IBAN: HR2424020063103979614
Swift-Bic: ESBCHR22

I dalje se može uplaćivati preko gofundme.com.