U ŠIBENIKU Na autobusu KK Zadar napisano “Pozdrav Bežigradu”

Košarkaši Zadra sinoć su u pripremnom ogledu u Šibeniku bili bolji od Jollyja 94-89.

Utakmica je, nažalost, imala i “treće poluvrijeme” kada je kraj dvorane išaran naš klupski autobus.

Boris Skroće, direktor KK Zadra, bio je šokiran ovim huliganskim ispadom.th5_kkbus-800x450

– Ovo je nezapamćena sramota i očekujem da se pronađu odgovorni za ovaj vandalski čin. Košarkaški klub Zadar se uvijek gospodski odnosio prema svim protivnicima i njihovim navijačima i u našoj su dvorani i gradu uvijek dobrodošli svi koji se ponašaju u duhu sporta i sportskih vrijednosti. Naš je cilj uvijek promicanje sporta i fair play odnosa među klubovima i u ovim teškim vremenima ulažemo veliku energiju da bi se to postiglo, a ovo što se večeras dogodilo niti je fair play niti je normalo niti služi na čast ikome u Šibeniku. Iako nije prvi put da u tom gradu nailazimo na neugodnosti, ovakvo nešto doista nismo očekivali. Ovo je kap koja je prelila čašu i Košarkaški klub Zadar će poduzeti sve što je u njegovoj moći da u budućnosti spriječi bilo kakve oblike vrijeđanja i vandalskog ponašanja – rekao je Skroće.

Košarkaši Zadra nadolazeži vikend nastupit će na turniru u Mostaru. U petak u polufinalu igraju protiv Rogaške, dok se u drugom polufinalu sastaju domaći Zrinjski i Kakanj.

 

JOLLY 89 – ZADAR 94 (24:26, 20:27, 21:15, 24:26) ZADAR: Tomas, Marić 20, Vladović 26, Jelenković, Krajina, Jurica, Špaleta 5, Brzoja 4, Marinković 10, Barać 16, Vrkić, Mazalin 13. Trener: Ante Matulović.