U srijedu na Općinskom sudu u Zadru počinje suđenje Anti Kurtoviću (35), kojemu će se suditi za prevaru 50-ak osoba, koje je, prema tvrdnjama...

U srijedu na Općinskom sudu u Zadru počinje suđenje Anti Kurtoviću (35), kojemu će se suditi za prevaru 50-ak osoba, koje je, prema tvrdnjama optužbe, oštetio za više milijuna kuna.

Sudskim vijećem predsjedat će sutkinja Ana Brkić.

On je, podsjetimo, zajedno s nekolicinom Zadrana još 2009.godine uhićen pod sumnjom da je u aferi Leasing prevario možda i stotinjak Zadrana nudeći im skupocjene Audije i brodove gotovo u pola cijene.

Već mu se sudilo za niz kaznenih djela, kao i njegovim suradnicima, međutim sutkinja Enka Moković donijela je oslobađajuću presudu.

 

 • Arbanas

  28. rujna 2015. #1 Author

  A neka si ih izvarao momak svaka ti čast. Što se pohlepni ljigavi mislili kupiti jahtu koja košta 500.000 kuna za 100.000 i nisu se pitali u čemu je kvaka. Ja bi te oslobodila optužnice.

  Odgovori

 • Jole

  28. rujna 2015. #2 Author

  Hahah budale jedva čekam da počne suđenje pa sa vidimo ko su ti prevareni hahahahahah čujem da među njima ima i nekih sudaca hahahahahah valjda ti neće oni suditi

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.