U Sukošanu održan predizborni skup Nezavisne liste Mojmira Torbarine U Sukošanu održan predizborni skup Nezavisne liste Mojmira Torbarine
U Domu kulture u Sukošanu održan je sinoć predizborni skup Nezavisne liste Mojmira Torbarine. Okupilo se 50-ak simpatizera, te su im predstavljeni kandidati za... U Sukošanu održan predizborni skup Nezavisne liste Mojmira Torbarine

U Domu kulture u Sukošanu održan je sinoć predizborni skup Nezavisne liste Mojmira Torbarine.
Okupilo se 50-ak simpatizera, te su im predstavljeni kandidati za načelnika i donačelnika, Mojmir Torbarina i Ante Martinović, kao i kandidati za Općinsko vijeće. To su: Denis Protić, Kasijan Pašić, Katarina Dijan, Andrija Dijan, Marina Smolić, Dina Pašić, Mate Oljica, Andrijano Franić, Veronika Brkić, Ana Dijan i Antonia Kotar.
Istaknuto je kako se radi o obrazovanim mladim ljudima koji žele doprinijeti razvoju općine.
U svom govoru Torbarina je kritizirao rad aktualne općinske vlasti, te je napomenuo kako u četiri godine s proračunom od ukupno 70 milijuna kuna nije napravljeno ništa, odnosno da se, po njemu, ne vide nikakvi pomaci.

Ono št20170518_195804-800x450o je nejasno i što mu mnogi u Sukošanu zamjeraju, svakako je činjenica da se Mojmir Torbarina tek sada oglasio s kritikama, a četiri godine je bio HDZ-ov općinski vijećnik i, kako doznajemo, dizao je ruku za sve prijedloge i odluke, kao i izvršenje proračuna.

Bilo bi, naime, logično da je ranijih dana izrazio nezadovoljstvo, dao ostavku i napustio HDZ, te tako poslao jasnu poruku, a ne čekao kraj mandata dižući čak i na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća ruku za sve što je bilo na dnevnom redu.

Osom toga, iako želi zauzeti mjesto općinskog načelnika, na skupu nije rekao ništa konkretno protiv dosadašnjeg načelnika Ante Martinca niti pojasnio zašto bi birači koji su Martinca izabrali 5 puta do sada trebali ovaj put njemu uskratiti glas i dati ga Torbarini.
No, ono što je pohvalno, jest činjenica da se ove godine na izbornim listama u Sukošanu, a ima ih ukupno pet, nalazi dosta mladih i obrazovanih ljudi koji do sada nisu bili politički angažirani.

20170518_195712_crop_800x450

 

 

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.