U zadarskom HDZ-u ponosni: Više od 200 mladih Zadrana učlanilo se u stranku

Na radnom sastanku koordinacije Gradskog odbora, temeljnih organizacija i novih članova HDZ Zadar istaknuto je niz važnih poruka.

Snažan porast broja članova – 204 nova člana HDZ Zadar u zadnje dvije godine najbolji je dokaz rastućeg rejtinga stranke.

Većina novih članova su mladi do 30 godina, što je nova snaga i zalog za budućnost stranke.

HDZ i Vlada RH ostvaruju sve strateške cijeve države, od ulaska u Eurozone i Schengen, pomoći Ukrajini, pravovremenog reagiranja na energetsku krizu i inflaciju, zadržavanja stabilnog kreditnog rejtinga, rasta BDP-a i zaposlenosti, nikad većih EU fondova, pa do osnaživanja hrvatske vojske i zaštite nacionalnih interesa.

Bilo je govora i o aktualnoj političkoj situaciji u Gradskom vijeću.

“S druge strane kod nas u Zadru, gradonačelnik i gradska uprava žele raditi i realizirati veliki niz projekata te koristiti izvrsnu suradnju s Vladom RH i nikad veće prilike koje nam se pružaju. Međutim, zbog nezakonitog proračuna to je dovedeno u pitanje. Takvo stanje s Gradskim vijećem se ne smije nastaviti i sigurni smo kako će građani takvo ponašanje kazniti već na sljedećim izborima, kad god oni bili. HDZ Zadar će nastaviti okupljati sve one koji žele raditi za dobrobit našeg grada te ćemo nastaviti provoditi odgovornu politiku.” – poručili su.