U Zadru dvije osobe zaražene, jedan muškarac preminuo od Covida-19 U Zadru dvije osobe zaražene, jedan muškarac preminuo od Covida-19
Jedna je osoba preminula na COVID odjelu OB Zadar. Riječ je o muškarcu rođenom 1935. godine koji je u bolnicu zaprimljen zbog druge bolesti... U Zadru dvije osobe zaražene, jedan muškarac preminuo od Covida-19

Jedna je osoba preminula na COVID odjelu OB Zadar. Riječ je o muškarcu rođenom 1935. godine koji je u bolnicu zaprimljen zbog druge bolesti te je rutinski testiran. Prema preminuloj osobi poduzete su posebne protuepidemijske mjere za siguran ukop prema posebnom protokolu.

Osim toga dvije su novozaražene osobe na području Zadarske županije. Riječ je o ženi čiji su članovi obitelji ranije oboljeli te o muškarcu koji je zaprimljen u bolnicu zbog druge bolesti te je rutinski testiran. On je zadržan na COVID odjelu. U samoizolaciji je 87 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana testirana su 92 uzorka.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske izvršili su 10 provjera vezano uz provođenje mjera samoizolacije kojom prilikom nisu evidentirana kršenja mjere.