U ZADRU POČELO SUĐENJE UBOJICI Izmasakrirao dugogodišnju djevojku U ZADRU POČELO SUĐENJE UBOJICI Izmasakrirao dugogodišnju djevojku
Na Županijskom sudu u Zadru započelo je suđenje 23-godišnjem Hrvoju Domobranu Kneževiću, koji je u obiteljskoj kući u mjestu Modrič izmasakrirao svoju godinu dana mlađu... U ZADRU POČELO SUĐENJE UBOJICI Izmasakrirao dugogodišnju djevojku

Na Županijskom sudu u Zadru započelo je suđenje 23-godišnjem Hrvoju Domobranu Kneževiću, koji je u obiteljskoj kući u mjestu Modrič izmasakrirao svoju godinu dana mlađu djevojku. U sudnicu je doveden iz zagrebačke bolnice za osobe lišene slobode.

Podsjetimo, Kneževiću će se suditi zbog teškog ubojstva na posebno okrutan način.
Stravično ubojstvo koje se dogodilo u Modriću potreslo je sve koji su čuli za njega, a posebno one koji su poznavali ovaj par.
Prema informacijama koje su dostupne javnosti, tijelo 21-godišnje Josipe Božić bilo je puno modrica, pa se pretpostavlja da ju je udarao i bacao o zid i namještaj, te na kraju izbo oštrim predmetom.
O tome da ju je ubio, izvijestio je njenu majku, koju je nazvao telefonom i rekao joj što se dogodilo.
Sestra pokojne Josipe, Ivana, rekla je novinarima kako nisu bili zadovoljni njenom vezom s Hrvojem, da su ih na sve načine pokušavali rastaviti jer je loše utjecao na nju, te da je konzumirao drogu, u što je pokušavao uvući i nju.

Više detalja o životu mladog ubojice pročitajte ovdje:

https://www.kalelargainfo.hr/profil-ubojice-iz-modrica-otac-mu-ubijen-prije-16-god-majka-se-preudala-posesivan/