U Zemuniku održan malonogometni turnir – odigrane 24 utakmice U Zemuniku održan malonogometni turnir – odigrane 24 utakmice
Ovogodišnji turnir ZEMUNIK 2018 u organizaciji MNK Zemunik obilovao je pogotcima. U 24 odigrane utakmice zabijena su čak 114 pogotka što dokazuje da se... U Zemuniku održan malonogometni turnir – odigrane 24 utakmice

Ovogodišnji turnir ZEMUNIK 2018 u organizaciji MNK Zemunik obilovao je pogotcima. U 24 odigrane utakmice zabijena su čak 114 pogotka što dokazuje da se u Zemuniku igra otvoren i napadački nogomet.
Branitelj prošlogodišnjeg naslova MNK TIN je i ove godine osvajač turnira, a u finalu su svladali momčad Virginije. Utakmicu za treće mjesto odigrali su Queen bar Idassa Nadin i CB Popaj, a na kraju treće mjesto je osvojio Queen bar Idassa Nadin.
Konačni poredak prve četiri momčadi:
1. MNK Tin,
2. Virginia,
3. Queen bar Idassa Nadin,
4. CB Popaj.
Najbolji pojedinac na ovogodišnjem turniru je bio Deni Kolega (Tin) koji je osvojio nagradu za najboljeg igrača. Najbolji strijelac turnira je Domagoj Perica (CB Popaj), a nagradu za najboljeg vratara zasluženo je otišla u ruke Tonia Čurčije. Momčad Oba Daju je osvojila nagradu Fair Play.
Organizatori se zahvaljuju svim momčadima koje su se natjecale kao i svim gledateljima koji su popratili ovogodišnji turnir, te svim sponzorima turnira koji su omogućili da se isti održi.

Tekst i foto: Senad Župan
3. mjesto queen bar idassa nadin zemunik 2018

najbolji strijelac - domagoj perica (cb popaj) zemunik 2018

1. mjesto tin zemunik 2018

2. mjesto virginia zemunik 2018

tin naslovna zemunik 2018

fair play oba daju zemunik 2018