UBOJICA HRVOJE KNEŽEVIĆ SE BRANI: Bio sam neuračunjiv i ne znam što me obuzelo!

Surovom ubojici koji je premlatio i usmrtio svoju dugogodišnju djevojku, Hrvoju Kneževiću, istražni sudac Boris Radman, odredio je jednomjesečni pritvor.
Knežević, kako doznajemo, nije poricao da je ubio Josipu Božić, ali se tijekom razgovora s istražiteljima branio da je bio neuračunjiv i da ne zna što ga je obuzelo!
Tvrdio je da je bio pod utjecajem droge.
Podsjetimo, njegovim brutalnim činom šokirana je javnost, a oni koji su poznavali njega i njegovu djevojku ne mogu vjerovati da je njihova dugogodišnja veza ovako završila.
Protiv 22-godišnjeg Hrvoja Domobrana Kneževića bit će podnesena kaznena prijava zbog teškog ubojstva na posebno okrutan način, najavljeno je iz Državnog odvjetništva.
Stravično ubojstvo dogodilo se u Modriču.
Prema informacijama koje su dostupne javnosti, tijelo 21-godišnje Josipe Božić bilo je puno modrica, pa se pretpostavlja da ju je udarao i bacao o zid i namještaj, te na kraju izbo oštrim predmetom.
O tome da ju je ubio, izvijestio je njenu majku, koju je nazvao telefonom i rekao joj što se dogodilo.
Sestra pokojne Josipe rekla je novinarima kako nisu bili zadovoljni njenom vezom s Hrvojem, da su ih na sve načine pokušavali rastaviti jer je loše utjecao na nju, te da je konzumirao drogu, u što je pokušavao uvući i nju.

Više detalja o životu mladog ubojice pročitajte ovdje:

https://www.kalelargainfo.hr/profil-ubojice-iz-modrica-otac-mu-ubijen-prije-16-god-majka-se-preudala-posesivan/