UBOJICA JE I RANIJE BIO NASILAN Josipa ga branila riječima – tko se tuče taj se voli! UBOJICA JE I RANIJE BIO NASILAN Josipa ga branila riječima – tko se tuče taj se voli!
Građani su još uvijek u šoku i nevjerici zbog brutalnog ubojstva koje se dogodilo u Modriču, kada je 21-godišnju Josipu Božić ubio godinu dana... UBOJICA JE I RANIJE BIO NASILAN Josipa ga branila riječima – tko se tuče taj se voli!

Građani su još uvijek u šoku i nevjerici zbog brutalnog ubojstva koje se dogodilo u Modriču, kada je 21-godišnju Josipu Božić ubio godinu dana stariji momak Hrvoje Knežević.
Josipina sestra Ivana Šarlija rekla je novinarima okupljenim ispred kuće u Modriču u kojoj se dogodilo brutalno ubojstvo kako veza između ovo dvoje mladih ljudi nije bila ni blizu skladna kako se misli.
Otkrila je kako je među njima i ranije bilo nasilja, te da se konzumirala droga.
Ono što je vrlo neuobičajeno, a što se nije svidjelo prijateljima Josipe Božić i Hrvoja Kneževića je fotografija koja prikazuje nasilje objavljena na njihovim Facebook profilima.
Na njoj Hrvoje očima ispunjenih bijesom i mržnjom šakom prijeti Josipi. Ovakve fotografije mediji često koriste kao ilustraciju pri temama o nasilju.
Neki njihovi prijatelji zgrozili su se na fotografiju, a Josipa ga je branila, te se složila s prethodnom konstatacijom njene prijateljice “Tko se tuče – taj se voli.”

Više o ovom slučaju pročitajte OVDJE:

https://www.kalelargainfo.hr/knezevicu-prijeti-10-godina-zatvora-josipu-bacao-o-zid-i-namjestaj-te-izbo-nozem/