Učenje stranih jezika u Benkovcu; engleski besplatno, njemački po 100 kn mjesečno Učenje stranih jezika u Benkovcu; engleski besplatno, njemački po 100 kn mjesečno
U organizaciji Turističke zajednice Grada Benkovca uz potporu Grada Benkovca i Gradske knjižnice Benkovac kreće novi ciklus učenja stranih jezika i to u slijedećim... Učenje stranih jezika u Benkovcu; engleski besplatno, njemački po 100 kn mjesečno

U organizaciji Turističke zajednice Grada Benkovca uz potporu Grada Benkovca i Gradske knjižnice Benkovac kreće novi ciklus učenja stranih jezika i to u slijedećim terminima:

ENGLESKI JEZIK – Utorak, 19.02.19 u 17h okupljanje, (prof. Marko Moric) Termini će biti dva puta tjedno, tečaj traje tri mjeseca i potpuno je besplatan. Dvije su grupe: Početna i Napredna.

NJEMAČKI JEZIK – Ponedjeljak, 18.02.19 u 17h okupljanje, (prof. Meri Marušić) Termini će biti dva puta tjedno, tečaj traje tri mjeseca i košta 100kn mjesečno – donacija. Dvije su grupe: Početna i Napredna.

Nastava se održava u Gradskoj knjižnici Benkovac te Vas molimo da prisustvujete prvom satu gdje će Vam Vaši profesori objasniti sve što je potrebno.

Svi se mogu uključiti i biti naši polaznici bez obzira na mjesto prebivališta.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.