UDAJE SE SILVIJA BERETIN Sreća u privatnom životu jedne od najuspješnijih manekenki iz Zadra

Početak ožujka manekenki Silviji Beretin će uvijek biti posebno drag. Prije dvije godine u Bad Homburgu u izboru Večernjakove Domovnice je ponijela titulu najpopularnije medijske osobe u hrvatskom iseljeništvu, a ove se godine,  točno na dan održavanja gala večeri ovog Večernjakovog izbora (05.03) udaje.

Lijepa manekenka će sudbodnosno “da” nakon  3 godine veze  izreći Dimitriju Kurenkovu.

Tražeći što će odjenuti na svoj poseban dan, Silvija se u Ateni dobro i zabavila
Tražeći što će odjenuti na svoj poseban dan, Silvija se u Ateni dobro i zabavila

 Za vjenčanje koje će se održati u Kophenhagenu odabrala je elegantnikombinezon. Našla ga je u Ateni gdje joj je oko te odluke pomogao njen najbolji prijatelj, dizajner Konstantinos Melis.

Civilno vjenčanje će napraviti u krugu obitelji i prijatelja u Kopenhagenu gdje mladi par odnedavno živi.

-Veliku feštu, na nekoj od romantičnih destinacija planiramo napraviti s prijateljima na  ljeto u mom rodnom Zadru, ili negdje na Hvaru u koji sam već dugo zaljubljena. Željela bih da to bude posebno, romantično, možda negdje uz plažu  – otkriva Silvija.

Silvija je nedavno iz Kophenhagena doputovala u Mannheim gdje joj živi obitelj, a u Heusenstammu kod Offenbacha se družila i sa Jelenom Rozgom i njenim menedžerom Antom. – Imamo zajedničke prijatelje i volim njene pjesme. Znam je još iz Berlina gdje sam živjela nekoliko godina – kaže Silvija.

U Kophenhagenu se dobro snašla. Kaže, sviđa joj se možda i više nego Berlin jer je podsjeća na Zadar.

– Taj je grad romantičan, možete šetati uz obalu, baš kao i u Zadru. U gradskoj luci nalazi se i brončani kip Male sirene iz jedne od najljepših dječjih bajki Hansa Christiana Andersena, predivno je – priča Silvija koja će svoju bajku s Dimitrijem imati i u ovom gradu, ali i svom rodnom Zadru.

Sudbonosno "da" izreći će u elegantonom  kombinezonu
Sudbonosno “da” izreći će u elegantonom kombinezonu

Silvija je rođena u Njemačkoj, u Krefeldu, no s majkom se s devet godina vratila u Zadar gdje je trenirala tenis. U Zadru je živjela sve dok nije zakoračila u svijet mode. Danas ima nekoliko agencija diljem svijeta koje joj pronalaze unosne poslove.

Izvor: FENIX MAGAZIN / Marijana Dokoza