Ukupno 54 oboljele osobe; četvero ih je na respiratoru, od toga dvojica 55-godišnjaka Ukupno 54 oboljele osobe; četvero ih je na respiratoru, od toga dvojica 55-godišnjaka
Na konferenciji za medije koja je započela jutros u 10 sati u Domu županije iznijeti su podaci o novonastaloj situaciji s korona virusom. Šime... Ukupno 54 oboljele osobe; četvero ih je na respiratoru, od toga dvojica 55-godišnjaka

Na konferenciji za medije koja je započela jutros u 10 sati u Domu županije iznijeti su podaci o novonastaloj situaciji s korona virusom.

Šime Vicković, predsjednik Stožera civilne zaštite Zadarske županije kazao je kako Zadarska županija sada ima 54 osobe pozitivne osobe na koronavirus. Četiri osobe su na respiratoru, od toga dva čovjeka stara 55 godina. Njihovo stanje je ozbiljno.

Šest lakših bolesnika je poslano u Ortopedsku bolnicu Biograd, danas će još 3 biti premješteno tamo. Sveukupno ih je 15 u Općoj bolnici.

Jučer poslijepodne u zadarsku luku Gaženica stigao je katamaran iz Ankone sa 35 putnika, 22 su Hrvati. Putnike je dočekao tim epidemiologa, državni sanitarni inspektori. Samo jedna osoba je ostala u Zadarskoj županiji i testirana je na koronavirus, ostali su nakon testiranja prepraćeni u svoje županije.

Načelnik PU zadarske, Anton Dražina, kazao je kako tijekom vikenda nije bilo slučajeva rada ugostiteljskih objekata.

Iskoristio je priliku da se zahvali svim policijskim službenicima na požrtvovnom radu u ovim uvjetima.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.