Umjesto dr. Škarice, dužnost županijskog vijećnika obnašat će dr.sc. Đani Bunja Umjesto dr. Škarice, dužnost županijskog vijećnika obnašat će dr.sc. Đani Bunja
MOST Zadarske županije oglasio se priopćenjem za medije koje objavljujemo u cijelosti. “Temeljem Odluke Predsjedništva MOST-a od 13. rujna 2022. godine u Županijskoj skupštini... Umjesto dr. Škarice, dužnost županijskog vijećnika obnašat će dr.sc. Đani Bunja

MOST Zadarske županije oglasio se priopćenjem za medije koje objavljujemo u cijelosti.

“Temeljem Odluke Predsjedništva MOST-a od 13. rujna 2022. godine u Županijskoj skupštini umjesto dr. Rade Škarice dužnost županijskog vijećnika Zadarske županije obnašat će dr.sc. Đani Bunja.

Na lokalnim izborima u 2021. godini dr.sc. Đani Bunja dobio je povjerenje 5.527 naših sugrađana. Njegova će obveza, u sljedećem razdoblju u kojem će obnašati ovu odgovornu dužnost, biti zastupanje njihovih interesa na način da će se zalagati za borbu protiv korupcije, pravednost i obiteljske vrijednosti što su temeljna politička načela MOST-a.

Dr.sc. Đani Bunja ugledni je sveučilišni nastavnik i u svojoj je dosadašnjoj političkoj karijeri već obnašao odgovorne dužnosti u Zadarskoj županiji te je dobro upoznat s njezinim sustavom i funkcioniranjem. S obzirom na to, u MOST-u smatramo da će biti u stanju unaprijediti rad Županijske skupštine Zadarske županije na svekoliku dobrobit svih njezinih stanovnika.

O svim budućim zamjenama vijećnika MOST-a u Županijskoj skupštini javnost ćemo pravodobno obavijestiti.”