Uredništvo Diadora televizije strogo se ograđuje od postupka Vesne Benić Uredništvo Diadora televizije strogo se ograđuje od postupka Vesne Benić
Direktorica Diadora televizije, Marija Vicković, poslala je priopćenje za javnost u kojem se oštro ograđuje od postupka honorarne suradnice Vesne Benić, koji su bili... Uredništvo Diadora televizije strogo se ograđuje od postupka Vesne Benić

Direktorica Diadora televizije, Marija Vicković, poslala je priopćenje za javnost u kojem se oštro ograđuje od postupka honorarne suradnice Vesne Benić, koji su bili na štetu portala Kalelarga info.

Podsjetimo, Benić je poslala pismo Vijeću časti Hrvatskog novinarskog društva u kojem brani župana Božidara Longina o čijem radu smo kritično izvještavali.

Priopćenje direktorice Vicković objavljujemo u cijelosti.

“Potaknuti objavom članka na portalu Kalelarga info, objavljenim 17. rujna 2020. godine, pod naslovom “Vremešna Fejs “zvijezda” Vesna Benić štiti Božidara Longina i reklamira međunožje”, ovim putem uredništvo Diadora televizije se strogo ograđuje od postupka Vesne Benić, koja kao honorarna djelatnica Diadora televizije uređuje emisiju “Naša baština”.

Dopis koji je Vesna Benić uputila Novinarskom vijeću Hrvatskog novinarskog društva isključivo odražava njezina osobna stajališta i nema nikakve veze s Diadora televizijom.

Diadora televizija njeguje dobre odnose s kolegama i ne želimo na bilo koji način i zbog bilo čijih privatnih nesuglasica te odnose ugroziti.

Molimo da uvažite i objavite naš dopis!

Srdačan pozdrav!

Marija Vicković, direktorica

Vesna Benić _800x415

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.