USKORO POČINJE SUĐENJE HRVOJU KNEŽEVIĆU Sudit će mu sudac Hrvoje Visković USKORO POČINJE SUĐENJE HRVOJU KNEŽEVIĆU Sudit će mu sudac Hrvoje Visković
Uskoro počinje suđenje 22-godišnjem ubojici iz Modrića koji je u studenom brutalno ubio svoju dugogodišnju djevojku Josipu Božić. Sudskim vijećem predsjedat će sudac Hrvoje... USKORO POČINJE SUĐENJE HRVOJU KNEŽEVIĆU Sudit će mu sudac Hrvoje Visković

Uskoro počinje suđenje 22-godišnjem ubojici iz Modrića koji je u studenom brutalno ubio svoju dugogodišnju djevojku Josipu Božić.

Sudskim vijećem predsjedat će sudac Hrvoje Visković.

Suđenje će biti zatvoreno za javnost.

Podsjetimo, Kneževiću će se suditi zbog teškog ubojstva na posebno okrutan način.
Stravično ubojstvo koje se dogodilo u Modriću potreslo je sve koji su čuli za njega, a posebno one koji su poznavali ovaj par.
Prema informacijama koje su dostupne javnosti, tijelo 21-godišnje Josipe Božić bilo je puno modrica, pa se pretpostavlja da ju je udarao i bacao o zid i namještaj, te na kraju izbo oštrim predmetom.
O tome da ju je ubio, izvijestio je njenu majku, koju je nazvao telefonom i rekao joj što se dogodilo.
Sestra pokojne Josipe, Ivana, rekla je novinarima kako nisu bili zadovoljni njenom vezom s Hrvojem, da su ih na sve načine pokušavali rastaviti jer je loše utjecao na nju, te da je konzumirao drogu, u što je pokušavao uvući i nju.

Više detalja o životu mladog ubojice pročitajte ovdje:

https://www.kalelargainfo.hr/profil-ubojice-iz-modrica-otac-mu-ubijen-prije-16-god-majka-se-preudala-posesivan/

Sudac Hrvoje Visković

Sudac Hrvoje Visković