USKRS NA VIRU Slijede Biciklijada, koncert Mila Hrnića, grupe Forum… USKRS NA VIRU Slijede Biciklijada, koncert Mila Hrnića, grupe Forum…
Ovogodišnji program manifestacije Uskrs na Viru donosi čak dva koncerta estradnih veterana i velikih zvijezda glazbenog neba, potom tradicionalnu 26. po redu biciklijadu od... USKRS NA VIRU Slijede Biciklijada, koncert Mila Hrnića, grupe Forum…

Ovogodišnji program manifestacije Uskrs na Viru donosi čak dva koncerta estradnih veterana i velikih zvijezda glazbenog neba, potom tradicionalnu 26. po redu biciklijadu od Zadra do Vira te animacijski program za djecu i mlade. Uskrsni program otvara se u četvrtak 18. travnja (od 10 do 12 sati) u društvu Plesnog kluba Lana s predstavom Uskršnja pustolovina, dok će se u sklopu radionice Mali majstori izrađivati uskrsni zečići, ukrašavati pisanice, izrađivati košare te tražiti skrivena uskrsna jaja. Uskrsna nedjelja 21. travnja rezervirana je za koncert legendarne zadarske grupe Forum (20 sati) s neponovljivim Davorom Pekotom, dok je dan kasnije u ponedjeljak 22. travnja na rasporedu 26. po redu biciklijada Zadar – Vir.

IMG_20190417_180929

Za tu tradicionalnu biciklijadu – jednu od najpopularnijih te po sudu njezinih sudionika, najljepšu izletničku i biciklističku zabavu u Zadarskoj županiji, otvorene su online prijave. Starta u ponedjeljak 22. travnja u 10 sati na Branimirovoj obali u Zadru (kod caffe bara Branimir), a iz destinacijske kompanije Vir turizam pozivaju sve zainteresirane da se prijave do 19. travnja na web stranicama općinske destinacijske menadžment kompanije Vir turizam.
– Prijave su također moguće i na dan održavanja biciklijade 22. travnja na Viru ispred zgrade Općine Vir od 8 do 9 sati, nakon čega se ide u Zadar, ili od 9 sati na Branimirovoj obali u Zadru – kaže destinacijska event menadžerica Darija Zrilić iz Vir turizma podsjećajući ljubitelje biciklizma da se virska biciklijada vozi opušteno i lagano u grupi s pauzama te s osvježenjem do Vira.
– Potom će sve ljubitelje biciklizma i virskih biciklijada dočekati marenda i okrjepa na Trgu svetog Jure uz zabavni program i nastup grupe Zaratino. Na kraju druženja imamo tradicionalnu dodjelu nagrada za najsretnije, odnosno komplete biciklističke opreme i vrijedni Mountain Bike – dodaje Zrilić.

USKRS_02-800x533Organizatori tradicionalne biciklijade svima su poznati: destinacijska menadžment kompanija Vir turizam u suradnji s Biciklističkim klubom Zadar, virskim općinskim poduzećima Čisti otok, Vir zaštita i Vir održavanje, zadarskom Prometnom policijom i Službom Hitne medicinske pomoći.

Glavni sponzor svih biciklijada je Općina Vir koja je ujedno i utemeljitelj biciklijade Zadar – Vir. Završnica ovogodišnje manifestacije Uskrs na Viru bit će 23. travnja kada Župa Vir slavi svoj dan i zaštitnika svetog Jurja, pa će osim domjenka s uzvanicima, gostima i prijateljima otoka Vira i otočne Općine, od 20 sati nastupiti jedan od najvećih lakoglazbenih zabavljača svih vremena – Milo Hrnić.
– Nastojali smo programom obuhvatiti sve; djecu, mlade i one malo starije, kao i ljubitelje rekreacije i biciklizma. Izbor glazbenih izvođača samo je šećer na kraju te priče – ističe i zaključuje event menadžerica Zrilić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.