USKRS U ARSENALU: Rasprodan i Oliverov koncert?! Karata u sustavu Eventima nema!

Njegov glas, interpretaciju, pjesme i emociju pamtit će generacije ljudi iz Hrvatske i ostalih država ove regije. Oliver Dragojević, glazbena legenda, jedan je od najpoznatijih pjevača i glazbenika Hrvatske i regije, a na blagdan Uskrsa 27. ožujka i ove godine nastupit će u zadarskom Arsenalu.

Najprepoznatljiviji glas hrvatske glazbene scene s pratećim bendom Dupini, ponudit će svima nazočnima jedinstvenu večer ispunjenu emocijama, nostalgijom i nezaboravnim hitovima.

Proslaviti blagdan uz drage ljude, nezaboravne melodije i jedinstveni ambijent Arsenala, dar je u kojem će i ovog Uskrsa uživati Zadrani i svi njihovi gosti.

Početak koncerta najavljen je za 21 sat.

Cijena ulaznice je 100 kuna, a uključuje stajanje i plesanje na parteru te prema informacijama na stranici Eventima nije u prodaji kao ni one VIP Premium, koje uključuju stol na galeriji za 210 kuna. Vip Standard ulaznica koje uključuju barski stol na galeriji po cijeni od 160 kuna, kako piše na stranici Eventima, trenutno nema. Da li će ih možda još biti ukoliko ste uskršnju večer odlučili provesti u ugodnom ambijentu i društvu, ne čekajte i pratite sva prodajna mjesta Eventima i stranicu www.eventim.hr jer čini se kako je i ovaj koncert kao i onaj iznimno uspješni Parnog Valjka, rasprodan. No, to ne znači da se u idućih nekoliko dana neće pronaći još pokoja karta koja će se po dobrom starom običaju preprodavati u posljednji trenutak. Stoga dobro otvorite oči i postanite i vi dio još  jedne bajkovite priče koja nas zasigurno i ove nedjelje čeka u Arsenalu.