USPJEH General bojnik Mladen Fuzul promaknut u čin general-pukovnika

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je u programu u prigodi obilježavanja Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“. Na prigodnoj svečanosti Predsjednik Republike uručio je činove i pohvale pripadnicama i pripadnicima Hrvatske vojske, priopćeno je iz Ureda predsjednika RH

Nadalje se navodi da je predsjednik donio je na temelju svojih ustavnih i zakonskih ovlasti, na prijedlog Ministarstva obrane, odluke o promicanjima i pohvalama za pripadnice i pripadnike Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Ukupno je promaknuto 136 pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske.

U čin general-pukovnika promaknut je general-bojnik Mladen Fuzul; u čin general-bojnika promaknuti su brigadni general Tihomir Kundid, brigadni general Ivica Olujić, brigadni general Denis Tretinjak i brigadni general Krešo Tuškan; u čin komodora promaknut je kapetan bojnog broda Milan Žunić te u čin brigadnog generala promaknuti su brigadir Tomislav Galić i brigadir Željko Ljubas.