USPJEH INICIJATIVE Otočani će dobiti natkrivenu čekaonicu u Gaženici USPJEH INICIJATIVE Otočani će dobiti natkrivenu čekaonicu u Gaženici
Do kraja ove godine Jadrolinija bi se trebala preseliti u novi putnički terminal, a tada će biti riješena i autobusna stanica u Gaženici. Potvrdio... USPJEH INICIJATIVE Otočani će dobiti natkrivenu čekaonicu u Gaženici

Do kraja ove godine Jadrolinija bi se trebala preseliti u novi putnički terminal, a tada će biti riješena i autobusna stanica u Gaženici.

Potvrdio je to portalu Naši školji načelnik Općine Preko Jure Brižić, koji je o problemu nenatkrivene autobusne stanice u luci Gaženica razgovarao s direktorom Lučke uprave Zadar Robertom Škifićem.

– Problem autobusne stanice u Gaženici, koja nema natkriveni prostor za putnike, nije od jučer i s njim su upoznati svi otočni načelnici. Nekoliko puta to je bila i tema razgovora s čelnim ljudima Lučke uprave Zadar, ali dosad se, nažalost, nije ništa učinilo. Nakon sve češćih opravdanih prigovora putnika, koji za kišnog vremena, ali i ljetnih vrućina, nezaštićeni čekaju autobus, jutros sam razgovarao s ravnateljem Robertom Škifićem i dobio čvrsto obećanje da će se do kraja ove, odnosno početka sljedeće godine taj problem riješiti. Dakle, kada se Jadrolinija preseli u zgradu novog putničkog terminala, tamo će se, pod natkriveni prostor, premjestiti i autobusna stanica, pojasnio je Brižić.

Problem s neadekvatnom autobusnom stanicom u Gaženici, koju u većini koriste otočani, aktualiziran je ponovno ovoga tjedna, kada se putnici nisu imali gdje skloniti od olujnog juga i kiše.

 

  • Anonimno

    4. studenoga 2018. #1 Author

    ok sto je s otocanima koji cekaju katamarane na radnickoj obali njih ko sljivi a jeste guzicari

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.