USPJEH JOSIPA BILAVERA Iako ga županijski HDZ nije predložio, bit će visoko na listi za Sabor! USPJEH JOSIPA BILAVERA Iako ga županijski HDZ nije predložio, bit će visoko na listi za Sabor!
Iako se ime Josipa Bilavera, predsjednika Mladeži HDZ-a, koji je inače porijekom iz Škabrnje, nije našlo na popisu 12 imena koje je središnjici u... USPJEH JOSIPA BILAVERA Iako ga županijski HDZ nije predložio, bit će visoko na listi za Sabor!

Iako se ime Josipa Bilavera, predsjednika Mladeži HDZ-a, koji je inače porijekom iz Škabrnje, nije našlo na popisu 12 imena koje je središnjici u Zagreb predložio Županijski odbor HDZ-a, na čelu s Božidarom Kalmetom, Tomislav Karamarko sa suradnicima odlučio je da on bude visoko pozicioniran na izbornoj listi za IX. izbornu jedinicu.
Ovo je bio dobar potez jer se radi o mladom čovjeku bez ikakvih mrlja i afera iza sebe, omiljen je i među mlađima i starijima, te je kao predsjednik Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini do sada odrađivao kvalitetno svoj posao.
Prema do sada objavljenim informacijama, Božidar Kalmeta je na trećem mjestu, iza Tomislava Karamarka i Josipe Rimac, Bilaver je sedmi, a na listi je još i Ante Župan, gradonačelnik Obrovca.
On je na 13. mjestu, ali u slučaju da HDZ pobijedi, te Karamarko postane premijer, i Župan će ući u Sabor kao njegova zamjena.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.