USPJEH MIHOVILA NINČEVIĆA Tri medalje na Međunarodnom plivačkom mitingu za osobe s invaliditetom! USPJEH MIHOVILA NINČEVIĆA Tri medalje na Međunarodnom plivačkom mitingu za osobe s invaliditetom!
U Brestanici pored Krškog, u susjednoj nam Sloveniji, u organizaciji ŠD Plavalček iz Krškog, održan je 3. međunarodni plivački miting za osobe s invaliditetom.... USPJEH MIHOVILA NINČEVIĆA Tri medalje na Međunarodnom plivačkom mitingu za osobe s invaliditetom!

U Brestanici pored Krškog, u susjednoj nam Sloveniji, u organizaciji ŠD Plavalček iz Krškog, održan je 3. međunarodni plivački miting za osobe s invaliditetom.

Natjecanje je održano u 50-metarskom bazenu na otvorenom, a nastupili su plivači s invaliditetom i veterani iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Ukrajine. Na navedenon natjecanju pod vodstvom trenera Renata Škulića boje našeg kluba branio je  Mihovil Ninčević (97) koji se natjecao u klasi S14.

Mihovil je nastupio u disciplinama 50m leđno (38,63), 50m slobodno (29,66) i 50m leptir u kojoj je isplivao osobni rekord (32,32), i  u svim disciplinama je doplivao do prvih mjesta u klasi S14. Uz zlatne medalje u svojoj klasi Mihovil je doplivao do zlatnih medalja i u otvorenoj konkurenciji svih plivača s invalitetom.