USPJEH Mladi karataši iz Bibinja među 560 natjecatelja osvojili 9 medalja! USPJEH Mladi karataši iz Bibinja među 560 natjecatelja osvojili 9 medalja!
Jučer je nakon dugo vremena u Pločama  održano 1. kolo Dalmatinske karate lige, na kojem je sudjelovalo rekordnih 560 natjecatelja. Na natjecanju je sudjelovalo... USPJEH Mladi karataši iz Bibinja među 560 natjecatelja osvojili 9 medalja!

Jučer je nakon dugo vremena u Pločama  održano 1. kolo Dalmatinske karate lige, na kojem je sudjelovalo rekordnih 560 natjecatelja.

Na natjecanju je sudjelovalo i 16 članova mladih karataša iz Bibinjskog Karate kluba „Petrina“.

Mladi karataši pod vodstvom trenera Mladena Sorića još jednom su ostvarili odličan rezultat. U teškoj konkurenciji uspjeli su osvojit 3 srebrne i 6 brončanih medalja u disciplinama kate i kumite.

„Iznimno smo zadovoljni ostvarenim uspjehom. Osvojili smo 2 medalje u tri nastupa u kumitama (borbe) i 7 medalja u disciplinama kate, što je ogroman uspjeh u odnosu na iznenađujući rekordan broj natjecatelja koji su sudjelovali ove godine na natjecanju u Pločama. Također je treniranje djece bilo otežano s obzirom na pandemiju korone, gdje se u određenom periodu zbog epedemioloških mjera nisu mogli održavati treninzi, a kad su mjere popustile, dosta djece je bilo u izolaciji što zbog korone, što zbog kontakta s oboljenima.” – podsjetio je trener Sorić, te dodao kako su se, unatoč svim teškoćama, treninzi održavali maksimalno.

Djeca su bila vrijedna i uporna, što je na kraju rezultiralo i dobrim rezultatom.

“Sljedeće u planu su pripreme za drugo kolo Dalmatinske lige koje će se uskoro održati u Splitu. Mladi članovi Bibinjskog kluba s veseljem i nestrpljenjem očekuju nova natjecanja, i maksimalno su motivirani, jer su konačno nagrađeni za svoj rad i trud“ – kazao je trener kluba Mladen Sorić.