USPJEH U poslovnim zonama na području Općine Poličnik zaposleno 1.670 osoba!

Općina Poličnik obilježava 30. godišnjicu utemeljenja, a na svečanoj sjednici uz prigodne govore uručena su godišnja priznanja zaslužnim pojedincima.
Svi govornici složili su se kako je Općina Poličnik simbol poslijeratne obnove i razvoja Zadarske županije, a priča o njezinom razvojnom uspjehu čak i nadilazi granice naše županije.
“Na području općine bilježi se rast broja stanovnika od 7 posto, rast stambenih jedinica od 30 posto, a u samo godinu dana broj zaposlenih u njezinim poslovnim zonama porastao je za 6 posto i sada ih je 1670 – izvijestio je načelnik Davor Lončar.
U sklopu programa obilježavanja položeni su vijenci i zapaljene svijeće kraj središnjeg križa kod crkve Sv. Nikole u Poličniku u spomen na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, otvoreni su radovi na komunalnoj infrastrukturi u stambenoj zoni Grabi te je položen kamen temeljac na gradilištu buduće zgrade trgovine namještaja Mömax.

U Gospodarskoj zoni Murvica jug otvorena je i nova zgrada tvrtke Vagner servis vrijedna 3 milijuna eura, a uzvanici su posjetili i nove pogone tvrtke Zadar aluminij u koju je uloženo oko 7 milijuna eura.