USPJEŠAN MLADI SPORTAŠ S INVALIDITETOM Mihovil Ninčević dobio priznanje!

11. 02. 2016. u Zagrebu, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma održana je svečanost Hrvatskog paraolimpijskog sporta i proglašenje najuspješnijih sportaša Hrvatskog paraolimpijskog odbora u 2015. godini. Na svečanosti su prigodne govore održali predsjednik HPO-a Ratko Kovačić , gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, predsjednik Vlade RH Tihomir Orešković te predsjednik Sabora RH Željko Reiner, a nazočni su bili još i izaslanik predsjednice RH Tomislav Madžar, ministar znanosti, obrazovanja i sporta RH Predrag Šustar, ministrica rada i mirovinskog sustava Nada Šikić, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša te brojni drugi gosti, visoki uzvanici, sportaši i sportski djelatnici.

Na navedenoj svečanosti priznanje za uspješnog mladog sportaša s invaliditetom dobio je Zadranin, član PK Jadera, Mihovil Ninčević (97), osvajač 4 prva mjesta na Europskim igrama mladih održanim u Varaždinu 2015.g. Mihovil je na Europskim igrama mladih doplivao do zlata u disciplinama: 50m i 100m slobodno te 50m i 100m leđno.
Na nedavno održanom Otvorenom prvenstvu Hrvatske za plivače s invaliditetom u Splitu Mihovil je doplivao do 6 titula prvaka Hrvatske te je osvojio 6 zlatnih medalja u disciplinama 50m, 100m i 200m slobodno, 50m i 100m leđno te 50m leptir. Mihovilu i njegovom treneru Renatu želimo još puno uspjeha u nadolazećim natjecanjima