USPJEŠAN NATAVAK KARIJERE Jure Brkljača, Ellena i Ive Županović snimili spotove

Troje mladih zadarskih pjevača koje je šira javnost upoznala u popularnom glazbenom show The Voice, a riječ je o Ellena Stelli, Juri Brkljači i Ivi Županoviću, uspješno su nastavili karijere.

Elena Stella u prosincu je predstavila prvi singl, pjesmu ’Ma tko si ti’, a snimila je i spot. U novi je singl utkala ljubav prema jazzu, bluesu, R’n’B-ju i funku.

Ona već šest godina neumorno nastupa sa svojim bendom Dirty Harry, a sada je njena karijera krenula ozbiljnijim tijekom.

Njen kolega, mladić iznimnog glazbenog talenta, Jure Brkljača, koji je u show najdalje stigao i umalo pobijedio, svojim singlom prvijencom ‘Druga strana’ u izdanju Hit Recordsa, oduševio je publiku.

Predstavljajući singl Jure je svojedobno rekao kako je to pjesma napisana u njegovoj ranijoj mladosti, inspirirana vlastitim životom i proživljenim situacijama, iskrena, ali ujedno i dobar pokazatelj vlastitog stvaralačkog melodijskog stila.

Za svoju prvu autorsku pjesmu, koju aranžerski i produkcijski potpisuju Tony Cetinski i Miro Buljan, Jure je snimio i video spot.

Ivan Županović i njegov matični band Calypso s pjesmom ‘Ne znaš ti’ predstavili su se na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, a prelijepa ljubavna priča na prvo je slušanje osvojila srca publike.

U režiji Igora Gojića iz zadarskog studija Kreathia, pjesma koju potpisuju vlasnici mnogobrojnih nagradaDuško Rapotec Ute i Robert Pilepić, snimljen je spot.