UTRKA DJEDOVA BOŽIĆNJAKA U SUBOTU Pozivu se do sada odazvao velik broj Zadrana UTRKA DJEDOVA BOŽIĆNJAKA U SUBOTU Pozivu se do sada odazvao velik broj Zadrana
U subotu će se na Poluotoku održati Utrka djedova Božićnjaka. Na Trgu Petra Zoranića bit će organiziran prigodni program, a prijavljeni sudionici od 10... UTRKA DJEDOVA BOŽIĆNJAKA U SUBOTU Pozivu se do sada odazvao velik broj Zadrana

U subotu će se na Poluotoku održati Utrka djedova Božićnjaka. Na Trgu Petra Zoranića bit će organiziran prigodni program, a prijavljeni sudionici od 10 sati preuzimat će odijela za utrku.

Aleksandar Kovačević je organizator već 2. Utrke Djedova Božičnjaka te je danas na press konferenciji u Ledani pozvao sve građane da se priključe utrci koja nema natjecateljski karakter već promovira zdrav način života.
Također je pozvao građane da doniraju igračke i slatkiše za Socijalnu samoposlugu u Zadru. Utrci su se priključili mnogi sportski klubovi, udruge, biciklisti i motoristi. Prijave za utrku mogu se izvršiti još uvijek na e-mail zadar@soundset.hr . 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.