UŽIVANJE U LUKSUZU Longin ponovo o trošku građana otputovao u Kinu UŽIVANJE U LUKSUZU Longin ponovo o trošku građana otputovao u Kinu
Nakon što smo pisali kako je zadarski župan Božidar Longin lani više puta o trošku građana putovao u Kinu, gdje je tijekom nekoliko sedmodnevnih... UŽIVANJE U LUKSUZU Longin ponovo o trošku građana otputovao u Kinu

Nakon što smo pisali kako je zadarski župan Božidar Longin lani više puta o trošku građana putovao u Kinu, gdje je tijekom nekoliko sedmodnevnih putovanja uživao u luksuzu, što se građanima nikako nije svidjelo – ove godine je reducirao putovanja. Prvih deset mjeseci se suzdržao od putovanja, ali je zato mjesec studeni rezervirao za Kinu, gdje trenutno boravi. O putovanju župana u Kinu, iz Zadarske županije izvijestili su sljedeće:

“Župan Zadarske županije Božidar Longin zajedno s čelnicima lokalne i regionalne samouprave boravi u studijskom posjetu Kini. Veleposlanstvo Narodne Republike Kine organizator je studijskog posjeta, čiji je cilj razmjena iskustava i poticanje daljnje suradnje između Hrvatske i Kine.

U sklopu višednevnog posjeta Kini, izaslanstvo župana i gradonačelnika održalo je niz radnih sastanaka s predstavnicima javnog, gospodarskog i kulturnog sektora, a posjetili su i Sveučilište Zhejiang Normal u Hangzhou.

U Šangaju su nazočili najvažnijem kineskom međunarodnom uvoznom sajmu China International Import Expo (CIIE), gdje Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska turistička zajednica po prvi put predstavljaju hrvatsku gospodarsku i turističku ponudu.”

PhotoPictureResizer_191108_160421891_crop_800x400

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.