VA”KAN”ZA Ove godine bogat program i brojni zabavni sadržaji! VA”KAN”ZA Ove godine bogat program i brojni zabavni sadržaji!
Nakon osam uspješnih godina, vrijeme je za deveto izdanje jedinstvenog sportskog natjecanja – VAK”AN”ZA. Lucia Kolega izvijestila je o detaljima i pripremama koje su... VA”KAN”ZA Ove godine bogat program i brojni zabavni sadržaji!

Nakon osam uspješnih godina, vrijeme je za deveto izdanje jedinstvenog sportskog natjecanja – VAK”AN”ZA.

Lucia Kolega izvijestila je o detaljima i pripremama koje su u tijeku.

“Od 18. srpnja do 13. kolovoza ćemo kao i svake godine uživati u brojnim ‘morskim’ okršajima, navijati i bodriti svoje ekipe, ali se i dobro zabavljati. Očekuju nas brojna iznenađenja kao što su atraktivni nagradni fond, odigravanje utakmica na još jednoj lokaciji (koju zasad nećemo otkriti), Mini cup VAK”AN”ZA, All Star Weekend…(Ne možemo vam otkriti baš sve odjednom). Što se tiče zabave osim Open Air koncerta na Rivi gdje će 04.08. nastupiti alt/indie rock bend Gretta, ove godine ‘selimo’ u jedinstveni Ilirijin prostor za organizaciju događanja – Arsenal. Tako ćemo moći uživati uz nastupe renomiranih glazbenih sastava s naših prostora i šire: Judette i Jamiromania (05.08.), Amy Winehouse Tribute Band ”Amy’s House” (10.08.) te Queen Real Tribute (12.08.) čiji će nastup i repertoar biti identičan onome iz 86′ na Wembleyu. Ulaznice potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. VAK”AN”ZA 31% – trebate se samo prijaviti i pratiti na na službenoj stranici www.vakanza-zd.com na Facebooku, Twitteru i Instagram profilu (možda tamo otkrijete značenje ovih 31%). Prijave počinju u ponedjeljak, 06. lipnja. Vrijeme je za još jednu VAK”AN”ZA-u, vrijeme je za fiestu.”