VEČER SLAVONSKE KUHINJE U BIOGRADU Specijaliteti i piće u sklopu Gastro stola VEČER SLAVONSKE KUHINJE U BIOGRADU Specijaliteti i piće u sklopu Gastro stola
U subotu 04. lipnja 2016. godine s početkom u 20 sati na novoobnovljenom mulu na rivi u Biogradu na Moru, Obala kralja Petra Krešimira IV, održat će se... VEČER SLAVONSKE KUHINJE U BIOGRADU Specijaliteti i piće u sklopu Gastro stola

U subotu 04. lipnja 2016. godine s početkom u 20 sati na novoobnovljenom mulu na rivi u Biogradu na Moru, Obala kralja Petra Krešimira IV, održat će se večer slavonske kuhinje u sklopu 11. GASTRO STOLA 2016. – Festivala izvorne hrane, pića, delicija, suvenira i folklora.

Kako nas je izvijestila Eta Kočić, posjetitelji će moći uživati u specijalitetu Slavonije i Baranje – šaranu na rašljama, najfinijim vinima Belje, te pivu. Gastro stol značajna je manifestacija koja je okupila cijelu Hrvatsku te stvorila simbiozu kontinentalne i priobalne turističke ponude čime se pokazuje kako Hrvatska raspolaže velikim turističkim resursima. 

Da je riječ o uspješnom projektu govori i činjenica da Festival svake godine posjeti 30.000 ljudi iz zemlje i inozemstva, a Gastro stol time predstavlja dobar uvod u uspješnu turističku sezonu.