Večeras na Višnjiku finalne utakmice HUAJ i koncert Sandija Cenova

Poznati su finalisti 7. memorijalno-humanitarnog turnira Antonio Jurjević, a sve posjetitelje večeras očekuje pravi nogometni spektakl. U večerašnjem finalnom duelu snage će u 21 sat odmjeriti Sv. Ante Popovići koji će igrati protiv SC Torba Debeljak.

Na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjik večeras se održava i finale veteranske kategorije gdje su finalisti MNK Sveti Ante Zadar Oktogon i Feri Riba Nekretnine.

U seniorskoj kategoriji za treće mjesto borit će se MNK Stanovi Zadar i MNK Sinjoretovo Zadar, dok će za treće mjesto u veteranskom dijelu natjecanja igrati Mamma Mia i HNK Velebit Benkovac.

Nakon finalne utakmice sve posjetitelje očekuje koncert Sandija Cenova i zabava do dugo u noć.

Vrijedi napomenuti i kako je u četvrtak završen dječji dio turnira. U utakmici između HNK Zadar i NK Abeceda, HNK Zadar se od početka postavio kao favorit što je na kraju i opravdao visokom pobjedom od 5:0. Na taj su način postali pobjednici dječjeg dijela turnira dok je treće mjesto uzeo NK Arbanasi jer su pobijedili HNK Velebit Benkovac.

Najbolji vratar dječjeg dijela turnira je Emanuel Jurjević dok je titulu najboljeg strijelca i igrača zasluženo osvojio Mihovil Žilić.

– Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže večeras na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjika i uživaju u odličnim utakmicama i još boljoj zabavi, poručuju iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević. 

Raspored za večeras:

18:30 Mamma Mia vs HNK Velebit Benkovac (3.mjesto veterani)

19:15 Mnk Stanovi Zadar vs Mnk Sinjoretovo Zadar (3.mjesto seniori)

20:15 MNK Sveti Ante Zadar Oktogon vs Feri Riba Nekretnine (finale veterani)

21:00 Sv.Ante Popovići vs SC Torba Debeljak (finale seniori)