VEČERAS U KUKLJICI Promocija zbirke čakavske poezije “Bodulsko srce” Ante Karlića Rave VEČERAS U KUKLJICI Promocija zbirke čakavske poezije “Bodulsko srce” Ante Karlića Rave
Večeras će se u Kukljici s početkom u 20.30 sati održati promocija zbirke čakavske poezije “Bodulsko srce” pjesnika Ante Karlića Rave. Ovo je njegova... VEČERAS U KUKLJICI Promocija zbirke čakavske poezije “Bodulsko srce” Ante Karlića Rave

Večeras će se u Kukljici s početkom u 20.30 sati održati promocija zbirke čakavske poezije “Bodulsko srce” pjesnika Ante Karlića Rave.
Ovo je njegova šesta zbirka u vlastitoj nakladi a sunakladnik je Matica Hrvatska -Ogranak Zadar, Povjereništvo Kukljica, Biblioteka Vrijeme otoka.
Tiskanje zbirke čakavske poezije “Bodulsko srce” pomogli su sufinancirati Općina Kukljica i Grad Zadar – odjel za kulturu i šport.
U programu promocije sudjeluje recezent Ivica Milić, Ivan Karlić koji će čitati pjesme autora, i kukljiški  pjesnik Ante Karlić Rava.
Glazbeni gost večeri je Tea Vidaić, zadarska kantautorica, a organizator i voditelj programa je Vesna Benić, uz pokroviteljstvo Općine Kukljica i TZ Kukljica.

Urednica izdanja: Vesna Benić

Rezenzija: Ivica Milić, prof.

Fotografije i likovno oblikovanje: Ante Jaša

Lektor: Ivica Milić

Kompjuterski slog: Vesna Benić

Grafička priprema i tisak: Kasanić d.o.o. Zagreb,2016

Fotografija na naslovnici: Robbie Šangulin; Srce Dalmacije

Slika akvarel na poleđini: Jadranko Vojvodić