VEČERAS VELIKA PROSLAVA Sve je spremno za koncert Mladena Grdovića VEČERAS VELIKA PROSLAVA Sve je spremno za koncert Mladena Grdovića
Veliki koncert pod naslovom Nije u šoldima sve povodom svoje uspješne 40 godišnje karijere održat će Mladen Grdović u petak, 15. veljače u Dvorani... VEČERAS VELIKA PROSLAVA Sve je spremno za koncert Mladena Grdovića

Veliki koncert pod naslovom Nije u šoldima sve povodom svoje uspješne 40 godišnje karijere održat će Mladen Grdović u petak, 15. veljače u Dvorani Krešimira Ćosića. Ulaznice će se moći nabaviti još i na dan koncerta, u petak, na blagajni Višnjika od 12 sati. Mjesto u parteru je 70, na tribinama 90, a na VIP tribini 150 kuna.
Organizator ovoga spektakla, koji će početi u 20 sati, zbog velikoga zanimanja publike odredio je da će ulazi B, C i D na tribine, te ulaz u prizemlju između B i C za parter i VIP tribinu, biti otvoreni već od 18, 30 sati.

Za svoj slavljenički koncert, koji je svojevrsna retrospektiva njegova velikoga repertoara, Mladen Grdović pozvao je i prijatelje pa će se tako, uz prateći bend Romantic, publici predstaviti i izvesti neke od svojih velikih hitova i Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Ivan Zak, Maja Šuput, Ivana Kovač, Mia Dimšić, Učiteljice i klapa Munita. Voditelj će biti Damir Mihanović Čubi.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.