VESELO U PAKOŠTANIMA Na svakom kantunu gurmanske delicije i dalmatinska pjesma VESELO U PAKOŠTANIMA Na svakom kantunu gurmanske delicije i dalmatinska pjesma
S početkom u 19 sati sinoć je u Pakoštanima započela manifestacija pod nazivom “Pakoški portuni i kantuni” kojom se službeno obilježava početak ljeta. Organizator... VESELO U PAKOŠTANIMA Na svakom kantunu gurmanske delicije i dalmatinska pjesma

S početkom u 19 sati sinoć je u Pakoštanima započela manifestacija pod nazivom “Pakoški portuni i kantuni” kojom se službeno obilježava početak ljeta.

Organizator programa je bila Turistička zajednica Općine Pakoštane u suradnji s Etno udrugom “Dan”.

U centru Pakoštana, po starim ulicama, postavljeni su stolovi na kojima su se nudile razne gurmanske delicije i domaći specijaliteti, a ulicama je odjekujivala glazba koju su izvodile klape i folklorne skupine.

Mještani Pakoštana rado su se pridružili ovoj manifestaciji, te dali svoj doprinos.

Načelnik Milivoj Kurtov u razgovoru za portal Kalelarga info kazao je kako je ovo samo jedna u nizu zabavnih manifestacija koje su pripremljene za ovu sezonu, a već za nedjelju najavio je tradicionalni festival klapa “Školjka” koji počinje u 21 sat.