VELIKA FEŠTA Na Privlačku noć stiže jedan, jedini i neponovljiv – Jole!

Ovog utorka, 8. kolovoza svi putevi vode u Privlaku, na tradicionalnu Privlačku noć koja iz godine u godinu na igralištu Loznica okupi na tisuće ljudi iz cijele Hrvatske.

Posjetitelje će ove godine do ranih jutarnjih sati zabavljati jedan, jedini i neponovljivi – Jole.

Jole je glazbenu školu počeo pohađati s pet godina. Nakon završenog petog razreda osnovne škole, školovanje nastavlja u Zagvozdu. U Splitu završava srednju školu, a od 1988. nastupa po splitskim klubovima, ponekad kao prateći vokal pjevačima poput Tedija Spalata, Vinka Coce i Dražena Zečića.

Čagalj započinje suradnju s Tončijem Huljićem, što rezultira nastupom na Melodijama hrvatskog Jadrana 1998. s Huljićevom pjesmom “Duša od papira”. Sljedeće godine Jole izdaje debitantski album, Jednina i množina. Slijedili su albumi Sve su žene lijepe (2001.), Otključano! (2004.), Retrorama (2005.), Zlatna kolekcija (2007.), Odijelo (2009.), Remek djelo (2014.) te Pijanica nisam (2015.).

Tijekom cijele večeri, publika će moći uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, a za ponoć je zakazan veličanstven vatromet, na kojeg su privlački gosti već naviknuli.

Program započinje od 21 sat, a ulaz je besplatan. Nakon Jolinog koncerta, zabava se nastavlja uz grupu Vista. Organizatori događaja su Turistička zajednica Općine Privlaka, Općina Privlaka i komunalno društvo Artić.