Veliki interes za koncert Dina Merlina koji će se održati na Višnjiku Veliki interes za koncert Dina Merlina koji će se održati na Višnjiku
Nakon što smo objavili kako će jedan od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima, legendarni Dino Merlin, održati krajem listopada koncert na Višnjiku, zavladao je... Veliki interes za koncert Dina Merlina koji će se održati na Višnjiku

Nakon što smo objavili kako će jedan od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima, legendarni Dino Merlin, održati krajem listopada koncert na Višnjiku, zavladao je veliki interes fanova.

Javljaju se iz raznih dijelova Hrvatske, te žele na vrijeme osigurati ulaznice, te smještaj u našem gradu.

Direktor ŠC Višnjik, Denis Karlović, još uvijek ne želi iznositi više detalja o ovom koncertu, koji će se održati u sportskoj dvorani Krešimira Ćosića.

Podsjetimo, Merlin je imao želju nastupiti na zadarskom području, te se pregovaralo oko održavanja koncerta na Viru u kolovozu, međutim na kraju je odlučno da to ipak bude u listopadu u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru.

Do sada je Merlin održao koncerte u Splitu i Zagrebu, te su brojni Zadrani putovali tamo, a ovo je prilika da u koncertnom spektaklu uživaju u svom gradu.