VELIKI KONCERT Dino Merlin krajem listopada gostuje na Višnjiku! VELIKI KONCERT Dino Merlin krajem listopada gostuje na Višnjiku!
Jedna od najvećih zvijezda na ovim prostorima, popularni pjevač Dino Merlin, održat će krajem listopada koncert na Višnjiku! Kako doznajemo, Merlin je imao želju... VELIKI KONCERT Dino Merlin krajem listopada gostuje na Višnjiku!

Jedna od najvećih zvijezda na ovim prostorima, popularni pjevač Dino Merlin, održat će krajem listopada koncert na Višnjiku!

Kako doznajemo, Merlin je imao želju nastupiti na zadarskom području, te se pregovaralo oko održavanja koncerta na Viru u kolovozu, međutim na kraju je odlučno da to ipak bude u listopadu u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru.

Više informacija pokušali smo doznati od direktora ŠC Višnjik Denisa Karlović, međutim kazao je kako bi se za sada suzdržao od izjava.

Merlin je, podsjetimo, do sada održao koncerte u Splitu i Zagrebu, te su brojni Zadrani putovali tamo, a ovo je prilika da u koncertnom spektaklu uživaju u svom gradu.

Napominjemo da se ne radi o prvoaprilskoj šali.

  • silvy

    1. srpnja 2017. #1 Author

    Zanimljiva informacija. Ali sad bi vec mogli objaviti I neke konkretne datume!!!
    Hvala

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.